Јелена Спенџарска удри по хејтерите: Коментирате грдосијо, провинцијалко, знаете дека се ќе ве стигне, така?

Македонската водителка и инфлуенсерка Јелена Спенџарска важи за една од оние кои немаат влакна на јазик и го кажуваат она што го мислат.
Таа не крие дека многу пати била критикувана и добивала негативни коментари од следбениците а сега и јавно проговори на таа тема.
Јелена сними видео на тема лицемериe и булинг: а во описот на видеото напиша- Ама сериозно, како не ви е страв дека некој навистина може да си одземе живот поради само еден збор кој сте го напишале ?
Таа истакнува дека не може да си поверува на коментарите кои ги чита под вестите објавени за неа…
-Грдосијо, провинцијалко, врати се од каде што си дошла, погледни се во огледало, к.ур.во, сешто. Пред некое време имавме дури и самоу.биство на ученик во едно училиште во Скопје баш поради булинг, и наназад имаме ред ситуации кои можеби не донеле до см.рт но сепак се зборува за булинг и колку е тој штетен и сите ние сме навредени на Фејсбук.
Леле да, колку е важно менталното здравје, треба да зборуваме, да го спречиме тоа, да бидеме поддршка, да се сакаме повеќе и после одиме на друг портал, во коментар, имавме девојка која што загина во Африка, за која коментираа Ако и е, го добила тоа што го заслужила, не сакам да навлегувам во детали, или ќе отидете кај било која јавна личност овде и повторно во коментари ќе најдете:
Простакуша, од каде и пари, што па таа разбира, луѓе вие сте лицемерни. Толку лицемерие, толку злоба, толку гнев, фрустрации, јас лично немам видено. Знаете дека се ќе ве стигне, така, не затоа што јас сакам, лицемерни сте, завршува во своето видео обраќање водителката.

error: Content is protected !!