НАЈНОВО: Пожар на Пластичарска, се гаси со три противпожарни возила

НАЈНОВО: Пожар на Пластичарска, се гаси со три противпожарни возила
Гори куќа на Пластичарска улица, дознава 24 инфо.
Во моментов на терен се три противпожарни возила кои се борат со огнената стихија.
Засега нема информации за евентуални човечки жртви.
Од она што ние го добивме како информација од терен, пожарот бил голем, но и брза била реакцијата на пожарникарите, поради што истиот е ставен под контрола

error: Content is protected !!