„Ќе пукне многу брзо, ова е поздрав од мене“…За првпат дојава за 6ом6а во училиште во Тетово

„Ќе пукне многу брзо, ова е поздрав од мене“…За првпат дојава за 6ом6а во училиште во Тетово
Дојава за поставена утрово во основното училиште Лирија во Тетово. Моментално таму има полиција и во тек е евакуација на учениците.
„Бомба е поставена во школото. Ќе пуkне многу брзо! Ќе има жpтви НЕ МЕ ПРАШУВАЈТЕ НИШТО ги избршав сите докази ништо нема да признаам, ова е поздрав од мене хохо, пишува во заканувачката порака од испраќачот со име и презиме Е. Ј.
Дојави за 6ом6и денеска има и во неколку скопски и битолски училишта.

error: Content is protected !!