(ВИДЕО) При вонреден претрес – погледнете каде е пронајден мобилен телефон на затвореник во Битола

(ВИДЕО) При вонреден претрес – погледнете каде е пронајден мобилен телефон на затвореник во Битола

Нема да ви се верува.
Затворската полиција во КПУ Затвор Битола при претрес на храна на осудено лице пронајде мобилен телефон, кабел и полнач, пренесува Скопје1.мк.
„Преку надлежната полициска станица веднаш е информирано МВР кое го превзеде случајот за натамошно постапување“, информираат оттаму.Видеото е на Скопје1.мк:

error: Content is protected !!