Видео: Како изгледаше просторот пред изградбата на модерниот пазар во Кисела Вода

Видео: Како изгледаше просторот пред изградбата на модерниот пазар во Кисела Вода
Општина Кисела вода конечно доби модерен пазар од затворен тип за првпат од своето постоење, а градоначалникот Орце Ѓорѓиевски објави како изгледал просторот пред да почне изградбата.
На истото место претходно имаше див пазар кој не ги исполнуваше основните санитарни и хигиенски услови, меѓутоа тоа се промени со изградбата на модерниот пазар.
– За нас, нека говорат делата!, напиша Ѓорѓиевски.
error: Content is protected !!