Што се случува: ГОЛЕМ ПОЖАР во едно од најважните министерства во Русија

Што се случува: ГОЛЕМ ПОЖАР во едно од најважните министерства во Русија
Пожар избувна во Министерството за надворешни работи на Русија. Евакуирани се 25 лица, а очевидци пријавиле густ чад.
Се запалила техничка просторија во приземјето на зградата.
Пожарот најверојатно избувнал од електрична табла, соопштија руските власти.
Брзо бил изгаснат од пожарникарите кои пристигнале на местото на настанот.

error: Content is protected !!