ЗГАСНА ЦЕЛО ЕДНО СЕМЕЈСТВО: Мајката Катерина не го издржа у6иcтвото на синот, ќерката исто се cамoу6и, таткото загина во средата

У6иство, две самоу6иства и работна несреќа оставија неизбришлива трага кај семејството Николопулос од Агринио, кое за 17 години беше уништено, потопувајќи ги во жалост роднините и соселаните.
Сè започна во ноември 2006 година, кога 17-годишниот Алексис падна мpтов од куpшумите на Дионисис Фукас во петкратното у6иcтво во Агринио, кое влезе во историјата поради омразата на одгледувачот против пет ловци.
У6иcтвото на 17-годишното момче било нешто што неговата мајка Катерина никако не можела да го преболи. Таа го завршила својот живот четири години откако го изгубила своето дете пиејќи пестицид.
По неа следела и cмpтта на нејзината ќерка која на ист начин го завршила својот живот.
И доаѓаме до јануари 2023 кога таткото на Алексис, Јоргос Николопулос, ненадејно почина при работното време во средата на 4 јануари, на градилиштето на автопат.
За причината се врши пропишаната прелиминарна истрага, додека во форензичката служба е наредена обдукција.

error: Content is protected !!