Убава вест: Дизелот поевтинува од полноќ – еве ги новите цени

Убава вест: Дизелот поевтинува од полноќ – еве ги новите цени
Цената на ЕУРОДИЗЕЛ од вечерва се намалува за 1 денар по литар, од полноќ ќе се продава по цена од 80,5 денари.
Цената на бензините останува непроменета. Односно ЕУРОСУПЕР-98 ќе се продава по цена од 81 денар, а цената на ЕУРОСУПЕР-95 останува на 79 денари по литар.
Се намалува и цената на мазутот на 39,3 денари, и на екстра лесното масло за домаќинство кое од полноќ ќе се продава по цена од 79,5 денари по литар.

error: Content is protected !!