(ВИДЕО) Крадци во Скопје крадат машина за садови од 7-ми спрат: Дали ги познавате?

Порталот „4NEWS.mk“ со нова ексклузивна снимка. Тие само што објавија како момче и девојка крадат машина за садови, ни помалку ни повеќе, од 7-ми спрат.
Нови сигнали за крадци низ Скопје пристигна до редакцијата на 4NEWS.mk. Овој пат од Ново Лисиче.
Како што тврди нашиот читател Д.М од Ново Лисиче, украдена им е машина за садови од 7-ми спрат.
„Познати ни се од претходно од влезот ни украдоа точаци, патики, комода и слично. Ова се слули пред два дена. Иако пријавивме во полиција до моментов нема ништо“, ни раскажа читателот.
Цела акција е снимена од безбедносните камери:

Извор: 4NEWS

error: Content is protected !!