Апел за помош: Да му помогнеме на Игор Станишев Егеец од Ѓорче Петров

Апел за помош: Да му помогнеме на Игор Станишев Егеец од Ѓорче Петров
На социјалните мрежи се шири апел за помош на Игор Станишев попознат како Егеец од Ѓорче Петров кој во септември минатата година доживеал мозочен удар.
„За подобро опоравување потребна е интензивна терапија во клиника во Ниш што чини 200 евра на ден, а првичната проценка на медицинскиот тим е дека опоравувањето би траело три месеци.
Со оглед на тоа што Игор е сопственик на мал бизнис кој што е базиран на физичка работа, а во исто време е и единствен вработен самиот не е во можност да ги покрие овие трошоци затоа со рака на срце ве замолуваме за било каква донација што ќе биде од огромно значење“, стои во апелот.
error: Content is protected !!