(ВИДЕО) Легендарна временска прогноза на ТВ Сител – нема кој не се насмеа на ова

Многумина веруваат дека во Македонија е лесно да се биде новинар, тв презентер и јавна личност.
Сепак, не е баш така.
Често на медиумите кај нас може да се забележат и ненамерни пропусти на лицата кои се појавуваат на малите екрани.
Некогаш грешките се навистина опасни, но некогаш знаат да бидат и крајно симпатични односно интересни.

Од овие вторите,крајно интересни кои сигурно ќе ве насмеат имаше и презентерката на ТВ Сител, Анкица Јосифовска-Ангелковска.
Таа при известувањето за времето се „опшути“, поради што направи навистина видео кое е хит на социјалните мрежи. Погледнете:

error: Content is protected !!