(ВИДЕО) Го викнала соседот да ѝ смени сијалица – тоа што го направил ќе се прераскажува со години

Го викнала соседот да ѝ смени сијалица – тоа што го направил ќе се прераскажува со години

Кога немате „машка рака“ во домот за да ви помага со „машките“ работи во домот, тогаш сте осудени за секоја ситница да викат мајстори.
Една жена која инаку живее сама во стан, одлучила да го промени лустерот. Бидејќи не знаела да го намонтира, го повикала својот сосед на помош.
Меѓутоа не знаела дека нејзиниот сосед ќе западне во голем проблем
Видеото кажува повеќе од напишаното, погледнете:

error: Content is protected !!