Јана брутално искрена: Го правев ‘тоа’ на Водно додека комшиите ме гледаа (ВИДЕО)

Младата и светски позната актерка Јана Стојановска, не само што е успешна на театарските штици, не често ја гледаме и на големото филмско платно.

Светско а наше.
Јана откри што ја прави среќна. Тоа се ситниците, како на пример кога во продавница ќе наиде на службеник кој е расположен. Ја прават среќни и животни и луѓе кои сакаат животни.
Открива дека се плаши од разделби и верува во љубов и после неверство.

-Некогаш мислам дека е потребно да се случи неверство, за да ја зацврсти потоа врската.
Алkоxол не пие, иако во минатото имала низа пиј анства. Првото пија нство воопшто и не го памети и пиела вотка.

Водејќи се од нејзините, по сценарио напишани „cе-кc-cцени“ по филмовите, таа откри дека ужива во ce-kcoт и приватно. Се согласи дека cеkcот за една вечер е одлична работа, и дека „онаа работа“ ја имала на многу чудни места, меѓу кои издвои дека неколку пати имала cеkc на отворено додека ја гледале соседите.
Што друго кажа погледнете во интервјуто на Бекстејџ што следи…

error: Content is protected !!