(ФОТО) На Васко Ефтов му се падна паричката, но имал помош – откри што се случило

Ефтов неговата кариера ја има започнато во осумдесеттите години како новинар во НИП Нова Македонија.
Во деведесеттите ја почнува неговата емисија, која од тогаш па наваму е политичка емисија со најдолг континуитет во Македонија и постојано котира на врвот во рејтинзите на гледаност, на која телевизија и да се емитува.
Во последните неколку години, откако на телевизиите не им одговара, Ефтов се одлучи да се префрли на Јутјуб, каде редовно објавува емисии, а нема дилема дека неговите се најгледани во целата држава.
Празничните денови и тој ги поминува со најблиските, а преку социјалните мрежи се пофали и дека ја добил паричката. Сепак, набрзо потоа во коментар откри и дека за истото имал „помош“ – нема да погодите за што се работи.
-За да ви падне паричето помага „Lacoste“, -пишува Васко, аплудирајќи на миацата која ја носи.

error: Content is protected !!