Гостин во хотел во шок: Ми наплаќаат дополнителни 46 евра ако ја отворам вратата – еве што друго ми наплатија

Еден гостин на хотелот останал во шок откако открил дека ќе му наплатат дополнителни 50 долари или нешто повеќе од 46 евра за користење на минибарот доколку ја отвори вратата.
Тој се пожали на Редит, споделувајќи фотографија од фрижидер од хотелска соба со известување во кое се вели дека фрижидерот содржи сензор и дека се плаќа 50 долари за користење за приватни цели.
Со други зборови, ако ставите шише вода во минибарот и поради тоа ја отворите вратата, во овој случај ќе ве чини 50 долари, но корисникот не откри за кој хотел станува збор.
„Би било освежувачко да не те скинат на секој чекор“, напишал еден корисник на Reddit, додека друг прашал: „Како е ова дури и легално?

error: Content is protected !!