ФОТО: Жална си Македонијо – погледнете што се случуваше денес и во КОЈ град е ова

Македонија, земја на убави, но и се повеќе тажни и жални приказни. Сегде е криза, сегде има рестрикции и граѓаните се справуваат тешко, но вакви „бисери“ може да има само во Македонија.
На социјалните мрежи се појави фотографија, на која маж паркирал крај контејнери и притоа еден од нив ги качува во својот автомобил.
Си го „позајмува“ односно го краде, среде бел ден без око да му трепне. Забележани се и регистрациските таблички, но и тоа не му е проблем. Како не се плаши, кога веќе срам и нема?
Според она кое може да се заклучи, ова дејствие се случува во главниот град на државата Скопје.
Останува да се види дали институциите ќе реагираат или уште еднаш само ќе „мижат“ пред секојдневните вакви и слични проблеми.

error: Content is protected !!