Ставила неколку капки оцет во кадата – она што се случило со нејзиното тело по капењето е неверојатно

Ставила неколку капки оцет во кадата – она што се случило со нејзиното тело по капењето е неверојатно
Многумина од нас имаат проблеми со кожата. Многу пати во нашите вести сме предложувале природни решенија за тие проблеми кои се навистина ефикасни.
Наполнете ја кадата со топла вода и во неа сипете половина шолја јаболков оцет. Оцетот ќе се разблажи во водата, а потоа поминете 20-30 минути во водата и искапете се.
Оваа купка ги неутрализира мирисите, намалува воспаленијата, помага во атлетски стопала, иритации и останатиу кожни проблеми.
Исто така ќе ги избрка комарците од вашиот дом.

error: Content is protected !!