Бака Прасе ги шокираше сите: Готово е – се повлекувам од овој бизнис

Бака Прасе ги шокираше сите: Готово е – се повлекувам од овој бизнис
Во пожар целосно изгоре ресторан за брз храна на познатиот јутјубер Бака Прасе во Нов Белград.
Откако се случи сето тоа, тој се огласи преку социјалните мрежи, објавувајќи дека некој фрлил молотов коктел, по што бил предизвикан пожар.
„Штетата е огромна, пет дена нема да работиме. Многу хејтери. Страшно. Знаете на кого се сомневам,- рече тогаш Бака Прасе.
Бака Прасе или Богдан Илиќ, како што е неговото име, пред неколку минути имаше нова објава, која ги шокираше своите фанови.

error: Content is protected !!