ВОНРЕДНА ВЕСТ со видео: Тешка сообраќајна несреќа кај Рампа

ВОНРЕДНА ВЕСТ со видео: Тешка сообраќајна несреќа кај Рампа.

Веста продолжува веднаш по рекламата.
Сите ги потресе доцна вечерва.
Вечерва кај Рампа во скопската населба Кисела Вода се случила тешка сообраќајна несреќа.
На снимките може да се види и дека на местото на несреќата интервенираат екипите на МВР и Брзата помош.
Засега останува непознато дали има повредени или настрадани лица.

error: Content is protected !!