МНОГУ ВАЖНО: На овој патен правец ништо не се гледа пред себе – видиливост само 50 метри, бидете ВО ТЕК

МНОГУ ВАЖНО: На овој патен правец ништо не се гледа пред себе – видиливост само 50 метри, бидете ВО ТЕК
Кон Попова Шапка видливоста на патот e само 50 метри
Од АМСМ предупредуваат дека е намалена видливоста на патот кон Попова Шапка на само педесетина метри.
На граничните премини од македонска страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата.
Од АМСМ апелираат на внимателно возење, почитување на сообраќајната сигнализација и прилагодена брзина согласно условите на патот.

error: Content is protected !!