ВО МОМЕНТОВ: Во Скопје врне снег – еве на кои места најмногу се забележува

ВО МОМЕНТОВ: Во Скопје врне снег – еве на кои места најмногу се забележува
Во овие моменти слаб снег со дожд врне во главниот град.
Се оствари и прогнозата на метеоролозите во главниот град.
Освен засилениот ветер од северно западен правец и дождот, повремено врне и снег во главниот град.
Најизразено е на планината Водно каде во овие моменти вее многу повеќе снег од во Скопје.

error: Content is protected !!