(ВИДЕО) Познатата Адријана Алачки го проба колбасот на градоначалникот: Мх, мх, мх..

(ВИДЕО) Познатата Адријана Алачки го проба колбасот на градоначалникот: Мх, мх, мх..

Во емисијата „Везилка“ која редовно се емитува на телевизија Алфа, секогаш има интересни настани, во кои публиката знае и тоа како да ужива.
Фолк-пејачката воедно и водителка Адријана Алачки во една од емисиите го вкуси колбасот на градоначалникот, кој го донесоа нејзините гостинки.
Во самото видео не се открива за кој градоначалник станува збор и кој татко на градот е одличен во кујна, но она што го разговараа Алачки и нејзината соговорничка и тоа како ги насмеа сите присутни.
Алачки најпрво пробува други специјалитети од градоначалникот, а потоа гостинската и кажува дека и колбасот е од градоначалникот.
-Ај да пробаме од колбасот на градоначалникот, вели Алачки, по што добива одговор од соговорничката: „Пази да не те застане“, на што Алачки одговара: Мх, мх мх….
Уживајте во видеото:

error: Content is protected !!