Нема да верувате: Тамара откри кој е најстрог во жирито на „Ѕвездите на Гранд“

Нема да верувате: Тамара откри кој е најстрог во жирито на „Ѕвездите на Гранд“
Преку музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ поминаа неколку илјади кандидати, а дел од нив станаа навистина големи регионални ѕвезди.
Една од поуспешните ѕвезди на Гранд е Тамара Милутиновиќ, која не крие дека и било тешко за време на натпреварувањето.
-Во „Ѕвездите на Гранд“ жирито беше многу директно и строго, знаеја дека ми ја спуштаат самодовербата на минимум. Драган Стојковиќ – Босанец беше најстрог, сите други со текот на времето ме засакаа. Сега повторно би се пријавила на тој натпревар да не бев славна бидејќи трае со години и нуди многу можности, изјави Тамара.

error: Content is protected !!