(ВИДЕО) Ќе се смеете до солзи: Дали граѓаните во Македонија знаат да пуштат машина?

(ВИДЕО) Ќе се смеете до солзи: Дали граѓаните во Македонија знаат да пуштат машина?
Ова е најјакото видео што некогаш ќе го видите.
Дали знаете да пуштите машина за перење? Ова прашање го поставија новинарите од Зевзекманија, емисија која ќе Ве расположи а се емитува на Канал 5 телевизија, на граѓаните низ Скопје.
„Маж ли сум жена ли сум?“, „Само глуп човек не може да научи да пушти машина.“ се само дел од одговорите на жителите од кои ќе се смеете до солзи. Погледнете што имаа граѓаните да им кажат на новинарите.Еве го видеото:

@kanal5televizija А вие знаете??♀️♂️???? „ЗЕВЗЕКМАНИЈА” сабота во 18:30 часот на Канал 5 ? #зевзекманија #zevzekmanija #тв #емисија #твемисија #хумор #сатира #скеч #скетч #забава #смеа #tv #emisija #tvemisija #humor #satira #satire #skec #sketch #zabava #fun #smea #laugh ♬ original sound – Kanal 5

error: Content is protected !!