(ГАЛЕРИЈА Браво Оливер, браво МВР: Во Скопје пиле не смее да прелета – полицијата на вистина на задачата, помош и од воздух

Браво Оливер, браво МВР: Во Скопје пиле не смее да прелета – полицијата на вистина на задачата, помош и од воздух
Во црквата „Св. Спас“ почна одбележувањето на 151-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев.
Пристигнати се претседателот на државата Стево Пендаровски, премиерот Димитар Ковачевски, министрите за внатрешни работи, одбрана и култура, Оливер Спасовски, Славјанка Петровска и Бисера Костадиновска-Стојчевска, собраниска делегација предводена од потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски и делегации на државни институции, партии и граѓански здруженија.
Според најавите од бугарското МВР, се очекува да присуствува и бугарскиот вицепремиер задолжен за јавен ред и безбедност и министер за внатрешни работи Иван Демерџиев и неговиот заменик Венцислав Катинов.error: Content is protected !!