Голема трагедија утрово во Македонија: Сообраќајка на автопатот Штип – Миладиновци, има загинат

Голема трагедија утрово во Македонија: Сообраќајка на автопатот Штип – Миладиновци, има загинат
Нова страшна трагедија на патиштата во државата. За жал, повторно има и загинат.
Од АМСМ информираат дека утрово од 05:35ч. сообраќајот на автопат Штип – Миладиновци, во близина на „Три Чешми“ е во прекин поради случена сообраќајна незгода.
Како што наведуваат несреќата е со смртни последици. Се очекуваат повеќе детали од МВР во текот на денот.

error: Content is protected !!