ПЛАТИ од 35.000 до 49.000 денари: МАКПЕТРОЛ вработува на повеќе позиции!

Со вкупно 126 станици со современа понуда на производи и услуги, Макпетрол располага со најголемата мрежа од бензински станици во Република Македонија. Покрај тоа, во производите и услужните дејности на нашата компанија имаат доверба и многубројни деловни клиенти, оператори на возни паркови, шпедитерски и транспортни компании, обата македонски аеродрома и индустриски субјекти со различни дејности.
Уште од основањето, повеќе од седум децении, Макпетрол отсекогаш бил предводник во примената на новитетите во погонските горива, во унапредувањето на квалитетот на своите производи, како и во воведувањето на алтернативни погонски горива кои придонесуваат за поголема заштита на животната средина.
На тој начин, во сите овие години ние успеваме да ја задржиме лидерската позиција во дистрибуцијата и прометот со нафтени деривати во Република Македонија.
„Макпетрол“ А.Д. – Скопје распишува ОГЛАС за вработување во повеќе сектори на следните работни позиции:
Програмер
ПЛАТА: 33.500 денари
линк за повеќе детали и аплицирање
Систем програмер
ПЛАТА: 49.000 денари
линк за повеќе детали и аплицирање
Електричар во Одделение за електро одржување во Дирекција за одржување
ПЛАТА: 30.000 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

error: Content is protected !!