CTPAШНА C00БРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ОДНЕСЕ ЖИВОТИ НА МЛАДИ ЛИЦА И ТИНЕЈЏЕРИ – ГОЛЕМА НECPEЌА ВО ЦРНА ГОРА

CTPAШНА C00БРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ОДНЕСЕ ЖИВОТИ НА МЛАДИ ЛИЦА И ТИНЕЈЏЕРИ – ГОЛЕМА НECPEЌА ВО ЦРНА ГОРА
ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:
ТЕКСТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОСЛЕ РЕКЛАМАТА:
CTPAШНА C00БРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ОДНЕСЕ ЖИВОТИ НА МЛАДИ ЛИЦА И ТИНЕЈЏЕРИ
Тројца млади момчиња заг наа синоќа во сообраќајна нес реќа на главниот пат Рожаје – Баќ, во Место Зелена.

Центарот за оперативни комуникации (ОКК) на Управата на полицијата потврди дека се убиени А.М.(16), С.М.(16) и И.Д.(16).
Малолетниот Ф.Д.(17) се здобил со тешки телесни повреди, јави РТЦГ.

Како што информираат од Полициската управа, несреќата се случила синоќа околу 22:30 часот.
Возилото слетало во реката Ибар при што загинале тројца млади момчиња, а тешко повр едениот е пренесен во Општата болница Беран.

На лице место биле и полициски екипи на Рожај.
По неср еќата голем број корисници на социјалните мрежи почнаа да се збогуваат со тра гично загин атите малолетници.

Голем број корисници објавија слики од мрт вите млади момчиња на Инстаграм со потресни проштални пораки.

error: Content is protected !!