Земјотрес е регистриран кај Делчево

Земјотрес со јачина од 2.9 степени денеска е регистриран кај Делчево.

Епицентарот бил на 19 километри од градот.

Земјотрес вчера имаше во Охрид и околината. Овој потрес беше со јачина од 3 степени.

Денеска се тресеа и соседните земји Бугарија, Албанија и Грција.

error: Content is protected !!